Van bommel reparatie

Naar verloop van tijd zijn zelfs Van Bommel schoenen toe aan reparatie. Om de levensduur dan van de schoenen extra te verlengen, is het wel belangrijk dit te laten doen door een gespecialiseerde schoenmaker. Onze online schoenreparatie weet wel raad met uw Van Bommel schoenen, maar ook met andere merken zoals Timberlands, Church’s, Greve en Santoni schoenen. Van al deze merken kunnen wij de originele materialen inkopen, waardoor wij uw Van Bommel schoenen kunnen repareren.

Uw Van Bommel schoenen een tweede leven geven

Wij weten dat uw Van Bommel schoenen het liefst zo lang mogelijk wilt kunnen dragen. Daarom kunt u de schoenen ook laten repareren. Bent u benieuwd of wij uw schoenen nog volledig kunnen herstellen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Onze Van Bommel reparatie werkwijze

Als u een druk leven heeft, kunnen wij begrijpen dat u geen tijd heeft om langs de schoenmaker te gaan. Onze Van Bommel reparatie vindt online plaats. Dit betekent dat u de schoenen naar ons opstuurt per post. Vervolgens gaan wij vakkundig aan de slag om zo uw schoenen te repareren. Zodra wij uw schoenen gerepareerd, hebben dan sturen wij de schoenen naar u terug. Ook dit doen wij weer per post. Zodra u de doos weer openmaakt is het dan net alsof u net nieuwe schoenen heeft gekocht. Heeft u specifieke vragen over onze Van Bommel reparatie of wilt u specifieke aanpassingen aan de schoen? Het is altijd vrijblijvend om te bellen. Wij kijken dan wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij uw schoen het beste kunnen repareren.

  • 129,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe leren zolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

  • 142,50

    Als je ervoor kiest om je schoenen te laten repareren met Rendenbach lerenzolen dan kies je voor kwaliteit. Het leer is op een speciale manier gelooid dit zorgt voor extra comfort en een langere levensduur.

  • 109,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe rubberzolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.