Schoenreparatie

Schoenen gaan langer mee dan men in eerste instantie zou denken. Ondanks het feit dat u misschien wel miljoenen stappen zet, zult u op een gegeven moment wel sporen van gebruik gaan zien aan de schoen. Maar in sommige gevallen kunt u ook merken dat de schoenen beschadigd zijn. De hak is kapot, de veters zijn kapot, het schoeisel laat los of nog erger: het leer is kapot! Dit betekent niet gelijk dat u uw schoenen weg hoeft te gooien. Toch hoeft dat nog niet gelijk. U kunt de schoenen namelijk brengen voor een schoenreparatie. Als u te weinig tijd heeft om te komen dan brengen wij de schoenreparatie naar u. Door middel van onze online schoenreparatie, kunt u eenvoudig uw schoenen naar ons opsturen. Vervolgens gaan repareren wij uw schoen vakkundig en zijn uw schoenen bijna weer als nieuw. Wij doen diverse schoenreparaties zoals:

 • Het leer herstellen
 • Schoeisel repareren
 • Veters vervangen
 • Stiksels repareren
 • De schoen versmallen of verbreden

Twijfelt u of uw favoriete paar schoenen nog te repareren zijn? U kunt altijd met ons telefonisch contact opnemen. Wij kijken dan of wij nog iets voor u kunnen betekenen.
Schoenreparaties voor alle soorten schoenen
Al jaren repareren wij schoenen van alle merken. Dit betekent dus ook dat wij aan alle materialen kunnen komen voor de schoenreparatie. Wij repareren bijvoorbeeld schoenen van bijvoorbeeld Church’s, Santoni, Crockett Jones, Greve, Van Bommel, Loake en Magnanni. Ook andere lederen schoenen, wandelschoenen en pumps kunnen wij zo herstellen dat deze weer als nieuw zijn. Heeft u vragen over onze schoenreparatie? Twijfelt u of wij uw schoenen kunnen repareren? Wij zorgen ervoor dat uw schoenen een tweede leven kregen. Dit bespaart u aanzienlijke kosten, doordat u geen nieuwe hoeft te kopen. Daarbij kost het ook nog eens weinig tijd dankzij onze online schoenreparatie.

 • 129,95

  Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe leren zolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

 • 142,50

  Als je ervoor kiest om je schoenen te laten repareren met Rendenbach lerenzolen dan kies je voor kwaliteit. Het leer is op een speciale manier gelooid dit zorgt voor extra comfort en een langere levensduur.

 • 109,95

  Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe rubberzolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.