Santoni schoenreparatie

Van exclusieve schoenen zoals van het befaamde Italiaanse merk Santoni wil je zo lang mogelijk kunnen genieten. De prachtige schoenen laten ouderwets Italiaans vakmanschap zien en moeten dan ook goed worden onderhouden. Mochten er dan in de loop van de jaren alsnog kleine beschadigingen ontstaan, dan is het belangrijk om de Santoni schoenen te laten repareren. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen wij de schoenen vakkundig repareren. Wij kunnen aan de beste materialen komen, waardoor wij de schoenen op bijna originele wijze kunnen repareren. Dit zorgt ervoor dat het draagcomfort behouden blijft en de schoenen er weer als nieuw uitzien. Heeft u een ander probleem? Zit uw Santoni schoen net niet goed of wilt u andere reparatiewerkzaamheden laten verrichten aan uw Santoni schoen? Wij helpen u graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De exclusieve online schoenreparatie

Al jaren repareren wij de mooiste schoenen van exclusieve merken zoals Santoni, Magnanni, Church’s, Loake, Crockett and Jones en nog veel meer. Dankzij onze jarenlange ervaring en netwerk zijn wij in staat om de exclusieve schoenen vakkundig te repareren. Daarbij vinden wij het belangrijk dat wij de Santoni schoenreparatie zo soepel mogelijk laten verlopen. Met name als u een druk leven heeft, begrijpen wij dat u geen tijd heeft om naar onze locatie te komen. Om die reden hebben wij de Santoni schoenreparatie in het leven geroepen. U kunt de schoenen simpelweg naar ons opsturen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat wij de schoenen weer als nieuw herstellen, zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u contact om ook uw schoenen een tweede leven te geven.

  • 129,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe leren zolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

  • 142,50

    Als je ervoor kiest om je schoenen te laten repareren met Rendenbach lerenzolen dan kies je voor kwaliteit. Het leer is op een speciale manier gelooid dit zorgt voor extra comfort en een langere levensduur.

  • 109,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe rubberzolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.