Reparatie van paardrijlaarzen

De paardrijlaarzen zijn een bron van trots voor elke ruiter. Het is belangrijk dat ze er mooi en bijna als nieuw uitzien, omdat goed verzorgde laarzen een representatieve uitstraling hebben tijdens wedstrijden. Daarnaast hebben de laarzen een belangrijke functie: ze zorgen voor meer grip en extra ondersteuning, en kunnen zelfs warmte bieden als ze gevoerd zijn. Na intensief gebruik kunnen de laarzen echter beschadigd raken, waardoor je bijvoorbeeld moeite kunt hebben met rijden en zelfs wedstrijden kunt verliezen. Gelukkig helpen wij graag om de levensduur van jouw paardrijlaarzen te verlengen, zodat ze er weer uitzien alsof ze nooit gedragen zijn. We bieden verschillende reparatiemogelijkheden aan, zoals:

 • Verzolen en nieuwe hakken plaatsen
 • Ritsen repareren of vervangen
 • Drukknopen of klittenband vernieuwen
 • Stikwerk of naden herstellen

Het repareren van paardrijlaarzen is een vak waar we trots op zijn. Naast het repareren kunnen we ook helpen met het verbeteren van de pasvorm. We staan ook klaar om je te helpen bij het vermaken van chaps. Door vakkundige aanpassingen en reparaties aan je paardrijlaarzen of chaps zorgen we ervoor dat je beter kunt presteren in de bak.

Vermaken of repareren van paardrijlaarzen

Met als doel om je paardrijlaarzen weer als nieuw af te leveren, voeren we de reparaties vakkundig uit. Daarnaast kunnen we ook aanpassingen doen aan de laarzen. Dit omvat werkzaamheden zoals:

 • Schachten wijder maken
 • Schachten inkorten
 • Ritsen inzetten
 • Klittenband op drukknopen plaatsen

Als professionele of recreatieve ruiter ben je misschien nog niet zeker van wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem gerust je paardrijlaarzen mee en we kijken graag hoe we ze vakkundig kunnen repareren. Afhankelijk van de aanpassingen of reparaties kunnen we ook een passende kostenraming geven, die vaak voordeliger is dan wanneer je dit laat doen bij een ruitersportzaak.

  Contactformulier

  Heb je een paar schoenen waarvan de zolen versleten zijn of waar een hak van afgebroken is? Geen paniek! Wij staan klaar om je te helpen met al je schoenreparaties.

  Of het nu gaat om het vervangen van zolen, repareren van kapotte naden, of het herstellen van beschadigde hakken, onze ervaren vakmensen hebben de kennis en vaardigheden om je schoenen weer als nieuw te maken.

  Het enige wat je hoeft te doen is ons een omschrijving geven van welke reparaties er nodig zijn aan je schoenen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar. We begrijpen dat je niet lang zonder je favoriete paar schoenen wilt zijn, dus streven we ernaar om de reparaties zo snel mogelijk uit te voeren.