Online schoenreparatie

Uw favoriete paar schoenen verslijten naar verloop van tijd. Toch betekent dit niet dat u ze gelijk weg moet gooien. In veel gevallen kunnen de schoenen vakkundig worden gerepareerd door een ervaren schoenmaker. Maar wanneer je geen tijd hebt om naar een schoenmaker te gaan met uw schoenen, dan wordt het wel een probleem. In dit geval bieden wij de perfecte oplossing! Wij bieden een online schoenreparatie! Het enige wat u hoeft te doen is dat u de schoenen naar ons opstuurt. Vervolgens repareren wij uw schoenen en verzenden het weer terug. Wij zijn in staat om de schoenen bijna weer als nieuw te maken, dankzij onze jarenlange ervaring in online schoenreparatie.

Heeft u vragen of wij in staat zijn om uw schoen te repareren? Wij komen graag met u in contact om te kijken of wij uw schoenen kunnen repareren.

Kwaliteitsschoenen online laten repareren

Vanzelfsprekend hebben wij jarenlange ervaring in het repareren van schoenen en kunnen dan ook aan de meeste materialen komen om uw schoen weer als nieuw te maken. Wij repareren schoenen van merken zoals Loake, Santoni, Magnanni, Church’s, Crockett and Jones Greve en Van Bommel. Of het nu gaat om het leer te repareren, de zolen, de hakken of het stikwerk. Wij weten er wel raad mee in onze online schoenreparatie. Moeten uw schoenen gelijmd worden? Ook dan helpen wij u graag. In de meeste gevallen kunnen wij uw schoen weer lijmen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze schoenmakerij? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

  • 129,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe leren zolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

  • 142,50

    Als je ervoor kiest om je schoenen te laten repareren met Rendenbach lerenzolen dan kies je voor kwaliteit. Het leer is op een speciale manier gelooid dit zorgt voor extra comfort en een langere levensduur.

  • 109,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe rubberzolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.