Magnanni reparatie

Magnanni en Santoni zijn twee zeer exclusieve schoenen waarbij het zeer belangrijk is om een schoenreparatie goed uit te voeren. Een schoenreparatie voor deze twee merken biedt meerdere voordelen. Niet alleen kunt u uw schoenen langer dragen, maar kunt u ook nog eens aanzienlijke kosten besparen. Met trots repareren wij al jaren schoenen van de meest exclusieve merken zoals Magnanni, Santoni, Church’s, Loakes en Crocket and Jones. In de loop van de jaren hebben wij al honderden paren schoenen gerepareerd met onze Magnanni reparatie. En dat alles zonder in te leveren aan het draagcomfort of aan het origineel design. Dit betekent dus dat wij na de reparatie de schoenen weer bijna als nieuw aan u teruggeven met onze Magnanni reparatie. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om de Magnanni schoenen zo te repareren dat u ze weer als nieuw terug krijgt. Als u specifieke vragen heeft staat het natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen.

Magnanni schoenen laten repareren

Met name als u tijd te kort komt, begrijpen wij dat u niet langs kunt komen om uw schoenen af te geven voor de reparatie. Als oplossing hierop, hebben wij gekozen voor de online Magnanni schoenreparatie. Het enige dat u hoeft te doen is de schoenen naar ons opsturen. Dit biedt als voordeel dat het niet uitmaakt waar u vandaan komt en u uw schoenen vanuit heel Nederland naar een betrouwbaar schoenmaker kunt sturen. Bij ontvangst gaan onze ervaren schoenmakers uw Magnanni schoen repareren met als resultaat een bijna als nieuwe schoen.

  • 129,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe leren zolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

  • 142,50

    Als je ervoor kiest om je schoenen te laten repareren met Rendenbach lerenzolen dan kies je voor kwaliteit. Het leer is op een speciale manier gelooid dit zorgt voor extra comfort en een langere levensduur.

  • 109,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe rubberzolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.