Loake schoenreparatie

Het schoenenmerk Loake maakt al sinds 1880 de mooiste schoenen en laarzen. Of het nu gaat om stoere boots, loafers of nette sneakers, bij Loakes ben je verzekerd van de beste schoenen. De schoenen gaan dan ook jaren mee. In de loop van de jaren zul je dan wel de eerste beschadigingen zien. Denk bijvoorbeeld aan kapotte veters, kleine beschadigingen in het leder of misschien zijn de stiksels beschadigd. Dit betekent niet direct dat u de schoenen weg moet gooien. U kunt er namelijk voor kiezen om uw schoenen een tweede leven te geven met onze Loake schoenenreparatie. Dit bespaart u behoorlijke kosten, doordat de schoenen vrij prijzig zijn. Als u kiest voor onze Loake schoenenreparatie bent u verzekerd dat de schoenen weer bijna als nieuw worden geretourneerd. Wij hebben een uitgebreid netwerk en kunnen dan ook aan de juiste materialen komen om uw schoen vakkundig te repareren.

Staat uw specifieke reparatie er niet bij of wilt u een ander merk schoenen laten repareren? Geen zorgen, wij helpen u graag verder. Wij repareren ook andere schoenen zoals van merken als Van Bommel, Magnanni, Santoni, Curches en Crockett en Jones.

Loake schoenen laten repareren

Wij begrijpen dat de tijd er soms inschiet en u dus niet langs de schoenmaker kunt. Wij hebben hiervoor de juiste oplossing: de online Loake schoenreparatie. Het enige dat u hoeft te doen is de schoenen naar ons op te sturen. U kunt aangeven wat wij moeten repareren en vervolgens gaan onze ervaren schoenmakers aan de slag. Als uw schoenen dan weer in goede staat zijn, en bijna als nieuw lijken, sturen wij de schoenen naar u terug. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met onze Loake schoenreparatie? Wij helpen u graag verder!

  • 129,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe leren zolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

  • 142,50

    Als je ervoor kiest om je schoenen te laten repareren met Rendenbach lerenzolen dan kies je voor kwaliteit. Het leer is op een speciale manier gelooid dit zorgt voor extra comfort en een langere levensduur.

  • 109,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe rubberzolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.