Crockett and Jones reparatie

Met trots repareren wij al jaren prachtige schoenen van gerenommeerde merken zoals Crockett and Jones, Santoni, Magnanni en Church’s. Het succes van de Crocket and Jones reparatie zit niet alleen in onze jarenlange ervaring, maar kunnen ook aan alle originele materialen krijgen, waardoor wij de schoen weer als nieuw kunnen herstellen zonder in te leveren op het draagcomfort. Dit betekent ook dat wij suède schoenen weer als nieuw kunnen repareren. Bij dit soort schoenen valt het namelijk gelijk op, zodra er ander leer wordt gebruikt. Ook doen wij de schoenreparatie voor verschillende handgemaakte schoenen zoals die van Church’s, Santoni, Magnanni, Van Bommel en Loake. Wij doen verschillende reparatiewerkzaamheden voor Crockett and Jones zoals:

Crockett and Jones later repareren

Vanzelfsprekend is dit slechts een greep uit de reparatiewerkzaamheden die wij doen. Heeft u specifieke beschadigingen of wilt u extra informatie? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Een tweede leven voor exclusieve schoenen

Wij begrijpen dat u met trots schoenen als die van Crockett and Jones draagt. Dit betekent dus ook dat u deze niet gelijk wilt afdanken, zodra u de eerste beschadigingen ziet. Wij repareren graag de schoenen voor u, zodat deze weer als nieuw zijn. U kunt de schoenen naar ons toebrengen, maar u kunt ook gebruiken van onze online schoenreparatie. Dit houdt in dat u de schoenen naar ons toestuurt, waarna onze schoenmakers uw schoen weer als nieuw gaan herstellen. Als wij klaar zijn met de Crockett and Jones reparatie sturen wij de schoenen weer naar u terug. Heeft u nog vragen over onze Crockett and Jones reparatie? Wij staan u graag telefonisch en per mail te woord.

  • 129,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe leren zolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

  • 142,50

    Als je ervoor kiest om je schoenen te laten repareren met Rendenbach lerenzolen dan kies je voor kwaliteit. Het leer is op een speciale manier gelooid dit zorgt voor extra comfort en een langere levensduur.

  • 109,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe rubberzolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.