Church’s schoenen

Church’s maken al sinds 1873 ambachtelijke premium schoenen. Wij snappen dan ook dat u deze schoenen met zorg heeft gekozen en deze niet gelijk wilt wegdoen nadat er meerdere gebruikerssporen op de schoenen zitten. Dit is namelijk ook helemaal niet nodig. U kunt namelijk kiezen voor de Church’s schoenen reparatie. Wij hebben al jarenlange ervaring met het repareren van schoenen. Daarbij beschikken wij over de juiste materialen om de schoenen weer als nieuw te repareren, zonder in te leveren op het draagcomfort. Dit is dan ook veel voordeliger dan dat u nieuwe schoenen moet kopen en bovendien kunt u extra lang genieten van de comfortabele Church’s schoenen.

Church’s schoenen laten repareren

Wij weten dat uw Church’s schoenen een kostbaar bezit zijn. Daarom repareren wij graag uw schoenen, zodat deze weer als nieuw zijn. Twijfelt u of wij uw schoenen nog hersteld kunnen worden? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

De online schoenreparatie voor Church’s schoenen

Het grote voordeel van onze online reparatie is dat u veel tijd kunt besparen. Daarom bieden wij een online service waarin u de schoenen simpelweg naar ons op kunt sturen. Onze ervaren schoenmakers gaan vervolgens aan de slag om uw Church’s schoenen weer als nieuw te herstellen. Vervolgens retourneren wij de schoenen weer terug naar u en kunt u weer genieten van uw Church’s schoenen alsof ze weer als nieuw zijn. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze online schoenmakerij? U kunt altijd contact met ons opnemen!

  • 129,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe leren zolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

  • 142,50

    Als je ervoor kiest om je schoenen te laten repareren met Rendenbach lerenzolen dan kies je voor kwaliteit. Het leer is op een speciale manier gelooid dit zorgt voor extra comfort en een langere levensduur.

  • 109,95

    Bij binnenkomst worden de schoenen door ons gecontroleerd. Onze bekwame medewerkers herstellen de schoenen met nieuwe rubberzolen en hakken. Het bovenwerk is zo goed mogelijk opnieuw afgewerkt en er worden nieuwe veters meegeleverd.

Bommel
Crockett
Magnanimous
Santons
Floris van bommel
Churchs schoenen
Logo Loake